Društvene mreže

Nudimo prvoklasne usluge na slijedećim platformama društvenih mreža: Facebook, Twitter, YouTube, Google+ i Pinterest, te mnoge druge.

Naše usluge premašuju jednostavno objavljivanje sadržaja na vašim društvenim profilima. Kontinuirano osiguravamo da je vaša prisutnost na društvenim mrežama pažljivo planirana i da se postižu rezultati koje očekujete.

Suradnjom s nama dobivate znanje i stručnost profesionalaca na društvenim mrežama koji ulažu vrijeme u upoznavanje vašeg poslovanja, vaših jedinstvenih konkurentskih prednosti i vrijednosti koju nudite. Znamo kako učinkovito koristiti društvene mreže i aktivno uključiti korisnike, ojačati vaš brend, te njegovati odnose sa vašim klijentima i potrošačima.

2015-01-04_19h24_06

Po čemu se objavljivanje sadržaja na društvenim mrežama razlikuje od web stranica ili blogova?
Sadržaj je najizazovnija komponenta upravljanja društvenim profilima, posebno zato jer mora biti oblikovan i smišljen za svaki pojedinačni kanal društvenih mreža, kako bi uključivao stvari poput skraćenih linkova i ograničenja znakova za pojedine profile. Iz tog razloga preuzimamo odgovornost za generiranje sadržaja. Od pomoći je ukoliko nam možete pružiti što detaljnije informacije o svom poslovanju, pogotovo ukoliko su informacije aktualne i korisne u danom trenutku. Kreiramo sadržaj na više načina, uključujući pritom punu strategiju s naglaskom na stjecanje trajnih fanova odnosno followera vaših društvenih profila.