Nagrada Simply the best dodijeljena je turističkoj zajednici Istarske županije za novu mobilnu aplikaciju Gourmet &Wine lovers, koja je produkt uspješne suradnje tvrtke Edcom d.o.o. i Gauss Development

14. 12. 2016.
unnamed

Mobilna aplikacija Gourmet&Wine lovers Istarske županije je nagrađena u kategoriji s najviše  nominacija, za inovativni projekt u turizmu realiziran u razdoblju od rujna 2015. do kolovoza 2016. godine.
Nagrada Simply the best je tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena 2009. godine, a zajednički ju dodjeljuju krovna udruga Hrvatskih putničkih agencija UHPA i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia.
Aplikacija je nastala kao suradnja dviju informatičkih tvrtki, Edcom d.o.o. iz Poreča i Gauss Developmenta iz Osijeka. Gauss Development je informatička tvrtka za razvoj web-a, mobilnih aplikacija, SEO i Magento na platformi eCommercea.
Suradnju kroz zajedničku sinergiju na razvoju mobilne aplikacije Gourmet&Wine lovers su ostvarili s Edcom d.o.o. tvrtkom koja se bavi izradom i primjenom internet rješenja u turizmu te oglašavanjem na internetu.
Gourmet&Wine Lovers aplikacija predstavlja atrakcije koje vrijedi vidjeti i okusiti u Istri.
Namijenjena je svim ljubiteljima enogastronomije, putnicima i turistima i predstavlja najbolje od Istre. Cilj zajedničkog projekta je bio prikazati ljepote i posebnosti Istre te omogućiti potpuni virtualni doživljaj našega najvećeg poluotoka.